• Lithuanian
  • English

Desertinė kokosinė košė

Desertinė kokosinė košė
Publikuota 2020-01-17 Skaitė 2607

Ingredientai:

  • 1/3 stiklinės valgomosios rietmenės (Japoninės soros) kruopų
  • 120 ml kokosų pieno
  • 250 ml vandens
  • Vaisių ar uogų papuošimui (tiks bananas, avietės ar kt. uogos)
  • Medus (pagal skonį)

Paruošimas:

  1. Rietmenę nuplaukite verdančiu vandeniu 2-3 kartus.

  2. Supilame rietmenę, kokosų pieną ir vandenį į nedidelį indą.

  3. Verdame ant mažiausios ugnies apie 20-25 min. vis pamaišydami.

  4. Patiekiame su vaisiais ir medumi.

 

 

Už receptą dėkojame Emilijai ir Babyblog.lt

Taip pat skaitykite
2020-01-17
Ingredientai: 100 g avižinių dribsnių 1 a. š. topinambų miltelių 1 a. š. morkų miltelių ...
2020-04-18
Ingredientai: 5 šaukštai avižinių dribsnių 3 šaukštai chia sėklų saujelė mėgstamų riešutų ...
2021-11-05
Ingredientai: 1 didelis prinokęs avokadas 2 šaukštai natūralios kakavos 3 šaukšteliai buro...
Susijusios prekės
text_reviews
Mėlynėse gausu antioksidantų, tokių kaip antocianinas, vitaminų A, C, E, B, vario, seleno, geleži..
Nuo €737
text_reviews
BE GLIUTENO (GLITIMO). Valgomosios rietmenės (kitaip japoninės soros) sėklos panašios į ..
€399
text_reviews
Gervuogių uogose gausu angliavandenių, organinių rūgščių, aromatinių ir rauginių medžiagų...
€895
Spanguolės (Vaccinium Macrocarpon) yra pripažintos kaip supermaistas dėl didelio maistinių medžia..
Nuo €456
Rašyk
Skambink