Prekės kodas: 50GARS
Turimas kiekis: 827
Kilmės šalis: | Lietuva |
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO
1 a.š. garšvos lapų miltelių = 100 g šviežių garšvos lapų
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti garšvos lapai.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 0,5-1 arbatinį šaukštelį garšvos lapų miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 0,5-1 arbatinis šaukštelis.
Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; ryžiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.
Apie garšvas: Garšva (lot. Aegopodium podagraria) dar taip pat žinoma kaip šv. Gerard (žmonių, sergančių reumatinėmis ligomis, globėjas) žolelė. Garšvos kilusios iš Eurazijos ir žinomos kaip augalai nuo podagros (tą sufleruoja ir jų lotyniškas pavadinimas). Garšvos yra vienos iš pirmųjų gausiai valgomų žalumynų, kurios pasirodo pavasarį kartu su petražolėmis ir dilgėlėmis. Jos ilgą laiką buvo naudojamos kaip vaistas-maistas.
Ankstesni tyrimai parodė, kad garšvose gausu:
Tradicinėje medicinoje garšvos pirmiausia naudojamos reumatinėms ligoms ir podagrai gydyti.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.