• Gervuogių milteliai, 100 g
  • Gervuogių milteliai, 100 g
  • Gervuogių milteliai, 100 g

Prekės kodas: Gervuogiu-milteliai-100

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

  • Gervuogių uogose gausu angliavandenių, organinių rūgščių, aromatinių ir rauginių medžiagų.
  • Turi vitamino A, B grupės vitaminų, vitamino C, kalio, geležies.
  • Berti į vandenį, kokteilius, glotnučius ar sultis. Puikus skonis su jogurtu, varške ar dribsniais.
  • Natūralus dažiklis - suteikia švelniai violetinę spalvą.
  • 1 a.š. gervuogių miltelių = 100 g šviežių uogų.
€6.32
Produkto vertė
Veganiškas Tinka žaliavalgiams (Raw) Be laktozės

Be gliuteno

Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

Be GMO Šeimos verslas

 

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

347,63 kcal
Baltymai 4,88 g
Angliavandeniai 75,16 g

iš kurių cukrų

50,01 g

skaidulinės medžiagos

25,3 g
Riebalai 2,61 g
Kalis (K) 1310,31 mg (1092%*)
Geležis (Fe) 3,81 mg (27%*)
Vitaminas B 3,53 mg (22%*)
Vitaminas A 1103,06 µg (138%*)
Vitaminas C 140 mg (22%*)
Fruktozė iki 5%

*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

  1 a.š. gervuogių miltelių = 100 g šviežių uogų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos gervuogių uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius gervuogių uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Gervuogių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.

 


Gervuogių miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.

Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas gervuogių uogas ir nieko daugiau. 
 

Apie gervuoges: Gervuogės yra kilusios iš rytinės Šiaurės Amerikos ir Ramiojo vandenyno pakrantės. Gervuogėse gausu geležies ir vitaminų bei visų rūšių aminorūgščių ir mikroelementų. Gervuogės žinomos kaip puiki priemonė senėjimo procesams mažinti, imunitetui gerinti , smegenų veiklai aktyvinti, mažinti kraujospūdį. Gervuogės naudojamos kaip ingredientas žmonių maiste, kosmetikoje ir dietinių papildų pramonėje.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.