• Lapinių kopūstų (Kale) milteliai, 50 g - AKCIJA
  • Lapinių kopūstų (Kale) milteliai, 50 g - AKCIJA
  • Lapinių kopūstų (Kale) milteliai, 50 g - AKCIJA
  • Lapinių kopūstų (Kale) milteliai, 50 g - AKCIJA
  • Lapinių kopūstų (Kale) milteliai, 50 g - AKCIJA

Prekės kodas: Lapiniu-kopustu-kale-milteliai-50-AKCIJA

Turimas kiekis: Išparduota

  • GALIOJA IKI 2020-08-31
  • KIEKIS - 1 VNT
  • Turi daug skaidulų ir kalio.
  • Pasigaminkite maistingus patiekalus patys: mūsų maisto milteliai yra koncentruoti, ilgai išlaikantys maistines medžiagas; reikia daug mažesnio kiekio nei šviežio produkto, todėl jums ir jūsų šeimai bus lengviau pasigaminti maistinių medžiagų prisotintus patiekalus!
  • Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelniai žalią spalvą.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar košę. Puikus skonis su jogurtu ar dribsniais.
  • 1 a.š. lapinių kopūstų (Kale) miltelių = 100 g šviežių lapinių kopūstų (Kale).
€3.98
Produkto vertė
Turi Rakto skylutės ženklą Veganiškas Tinka žaliavalgiams (Raw) Be laktozės

Be gliuteno

Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

Be GMO Šeimos verslas

 

Vitaminas A

218 %*
Vitaminas E 44,92 %*
Vitaminas K 3289 %*

Folio rūgštis

1869,32 %*

Kalcis

65,63 %*
Geležis 59 %*
Cinkas 19,6 %*
Fosforas 46 %*
Kalis 85,93 %*

*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

 1 a.š. lapinių kopūstų (Kale) miltelių = 100 g šviežių lapinių kopūstų (Kale)

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti lapiniai kopūstai (Kale).

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 0,5-1 arbatinį šaukštelį lapinių kopūstų (Kale) miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 0,5-1 arbatinis šaukštelis.

Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; ryžiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

 


 

 
Lapinių kopūstų (Kale) miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą lapinių kopūstų (Kale) naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užauginti lapiniai kopūstai (Kale)
  2. Rankomis surinkti ir atrinkti
  3. Džiovinami žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovinti lapiniai kopūstai (Kale) sumalami patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintus lapinius kopūstus (Kale) ir nieko daugiau. 
 

Apie lapinius kopūstus (Kale): Lapiniai kopūstai (Kale) yra nuostabi žalia daržovė. Jie yra kryžmažiedžiai, priklausantys „Brassica“ daržovių šeimai kaip ir kopūstai bei briuselio kopūstai. Lapiniuose kopūstuose (Kale) yra daug beta karotino (vitamino A pirmtako) ir vitamino C. Taip pat juose gausu mineralų. Kadangi tai yra žalia daržovė, joje gausu folio rūgšties.

Didelis kalcio ir magnio kiekis lapiniuose kopūstuose (Kale) padeda palaikyti normalią kaulų būklę. Vitaminas A ir C yra antioksidantai, saugantys nuo daugelio sveikatos negalavimų. Didelis ląstelienos kiekis palaiko normalią virškinimo sistemą ir storosios žarnos būklę. Lapiniai kopūstai (Kale), dėl didelio kalio ir natrio kiekio, yra šarminis maistas, padedantis kenčiantiems nuo rūgštingumo ir kitų virškinimo sutrikimų. Esantis kalis yra naudingas kraujo spaudimui ir širdies veiklai. Lapiniuose kopūstuose (Kale) yra sieros junginių, kurie kovoja su laisvaisiais radikalais.

Lapiniai kopūstai (Kale) yra vieni skaniausių ir patraukliausių daržovių, kurias augina ūkininkai. Juose gausu naudingų maistinių medžiagų. Lapiniai kopūstai (Kale) auginami nuo birželio iki kovo mėnesio, o gausiausias derlius - nuo spalio mėnesio. Lapiniai kopūstai (Kale) yra patrauklūs savo sodria žalia spalva ir garbanotais lapais. Jie yra daug turtingesnio skonio nei paprasti kopūstai, sėkmingai auginami atšiauriame klimate.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.