• Bananų milteliai, 500 g
Naujiena

Prekės kodas: Bananu-milteliai-500

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

  • Bananai yra puikus kalio šaltinis, vitamino B6, skaidulų, angliavandenių ir vitamino C.
  • Didelis skaidulų kiekis bananuose skatina sotumą (sotumo jausmą).
  • Natūralus saldiklis.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar košę. Puikus skonis su jogurtu, varške ar dribsniais.
  • Alternatyva medui ar cukrui.
  • 1 a.š. bananų miltelių = 100 g šviežių bananų.
€10.50
Produkto vertė
Veganiškas Tinka žaliavalgiams (Raw) Be laktozės

Be gliuteno

Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

Be GMO Šeimos verslas

 

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1510 kj/355 kcal
Baltymai 4,1 g
Angliavandeniai 81 g

iš kurių cukrų

74 g
Riebalai 0,3 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0,1 g
Druska 0,1 g

*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

  1 a.š. bananų miltelių = 100 g šviežių bananų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti bananai.

Pagaminta: Lietuvoje.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius bananų miltelių berkite į kokteilius, košes, jogurtą, kepinius. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: bananų milteliais galima pakeisti medų arba cukrų.

 


Bananų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę.

Procesas:
  1. Paruošiami bananai: plaunama, lupama žievelė, pjaustoma
  2. Džiovinama žemoje temperatūroje
  3. Džiovinti bananai sumalami patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintus bananus ir nieko daugiau. 
 

Apie bananus: Bananai yra puikus kalio šaltinis, vitamino B6, skaidulų, angliavandenių ir vitamino C. Kadangi bananuose yra mažesnis vandens kiekis nei daugumoje vaisių, bananuose paprastai yra daugiau kalorijų ir didesnis cukraus kiekis, palyginti su kitais vaisiais.

Neprinokusiuose bananuose yra nemažai krakmolo, kuris, bananams sunokus, virsta cukrumi. 

Bananai ramina virškinamąjį traktą dėl didelio pektino kiekio - kaip tirpaus pluošto, kuris ne tik sumažina cholesterolio kiekį, bet ir normalizuoja žarnyno veiklą. Didelis skaidulų kiekis bananuose skatina sotumą (sotumo jausmą).

 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.