• Braškių milteliai, 100 g
  • Braškių milteliai, 100 g
  • Braškių milteliai, 100 g
  • Braškių milteliai, 100 g
  • Braškių milteliai, 100 g

Prekės kodas: Braskiu-milteliai-100

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

  • Braškėse gausu vitaminų B1, B2, C, pp.
  • Jos taip pat turi daug kalcio, fosforo, geležies, kalio, cinko, chromo ir kitų būtinų mineralų bei mikroelementų.
  • Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelnią rožinę spalvą.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar vandenį. Puikus skonis su jogurtu, varške ar dribsniais.
  • 1 a.š. braškių miltelių = 100 g šviežių braškių uogų.
€6.32
Produkto vertė
Turi Rakto skylutės ženklą Veganiškas Tinka žaliavalgiams (Raw) Be laktozės

Be gliuteno

Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

Be GMO Šeimos verslas

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

312 kcal
Baltymai 7,5 g
Angliavandeniai 74,2 g

iš kurių cukrų

44,6 g

skaidulinės medžiagos

11,2 g
Riebalai 1,4 g
Druska 0,1 g

Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

 1 a.š. braškių miltelių = 100 g šviežių braškių uogų  

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos braškių uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius braškių uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Braškių uogų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.

 

RECEPTAS: 
Braškių miltelius naudokite kepant keksiukus - įmaišykite 10 g į tešlą ir gausite braškinius keksiukus arba 5 g įdėkite į išlydytą sviestą. Braškių milteliai suteiks nuostabią spalvą ir puikų skonį.

 


 

 
Braškių miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą braškių uogų naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas braškių uogas ir nieko daugiau. 
 

Apie braškes: Braškės turi bendrą mokslinį pavadinimą „Fragaria“, o skirtingoms veislėms yra skirtingos priesagos, pavyzdžiui, „Fragaria vesca“ laukinėms braškėms ir „Fragaria orientalis“ braškėms, rastoms Sibire. Braškės auga krūmuose ir yra skanios sezoninės uogos, kurios stiprina ir sveikatą.

Braškių uogos dažnai valgomos tiesiog šviežios arba dedamos į salotas, košes, įvairius kitus patiekalus. Braškės taip pat plačiai naudojamos perdirbamuose maisto produktuose, įskaitant ledus, uogienes, drebučius, vaisvandenius, sirupus, kepinius, šokoladus ir net vaistus dėl jų ypač turtingo kvapo, skonio ir spalvos.

 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.