• Juodųjų serbentų milteliai - EKOLOGIŠKI, 100 g
  • Juodųjų serbentų milteliai - EKOLOGIŠKI, 100 g
  • Juodųjų serbentų milteliai - EKOLOGIŠKI, 100 g
  • Juodųjų serbentų milteliai - EKOLOGIŠKI, 100 g
  • Juodųjų serbentų milteliai - EKOLOGIŠKI, 100 g
  • Juodųjų serbentų milteliai - EKOLOGIŠKI, 100 g
  • Juodųjų serbentų milteliai - EKOLOGIŠKI, 100 g
  • Juodųjų serbentų milteliai - EKOLOGIŠKI, 100 g

Prekės kodas: Juoduju serbentu-milteliai-ekologiski-100

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

  • Juodųjų serbentų uogos - vitamino C šaltinis.
  • Turi daug antioksidantų.
  • Berti į vandenį, kokteilius, glotnučius ar sultis. Puikus skonis su jogurtu, varške ar dribsniais.
  • Natūralus dažiklis - suteikia violetinę spalvą.
  • 1 a.š. juodųjų serbentų miltelių = 100 g šviežių uogų.
€5.60
Produkto vertė
Ekologiški Turi Rakto skylutės ženklą Veganiškas Tinka žaliavalgiams (Raw) Be laktozės

Be gliuteno

Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

Be GMO Šeimos verslas

 

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1400 kJ/329kcal
Baltymai 7,35 g
Angliavandeniai 74,08 g

iš kurių cukrų

34,33 g

skaidulinės medžiagos

6,8 g
Riebalai < 0,1 g
Kalis (K) 892 mg (743%*)
Fosforas 125 mg (16%*)
Geležis (Fe) 3,26 mg (23%*)
Vitaminas B6 0,3 mg (15%*)

*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

  1 a.š. juodųjų serbentų miltelių = 100 g šviežių juodųjų serbentų uogų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos juodųjų serbentų uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ekologinis ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius juodųjų serbentų uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Juodųjų serbentų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.

 

RECEPTAS: Kokteilis "Antigripinas" imunitetui stiprinti
Suplakti 2 nedidelius bananus, 2 a.š. juodųjų serbentų miltelių, 0,5 a.š. citrininės melisos, 300 ml vandens arba kokosų vandens, 4 mirkytas datules arba 1 v.š. medaus.
Juoduosiuose serbentuose esantys vitaminai stiprina imuninę sistemą ir sumažina širdies ligų tikimybę.

 


Juodųjų serbentų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.

Procesas:
  1. Ekologiškai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas juodųjų serbentų uogas ir nieko daugiau. 
 

Apie juoduosius serbentus: Juodųjų serbentų (Ribes nigrum) gimtinė yra Vidurio ir Šiaurės Europoje bei Šiaurės Azijoje. Vienuolynų soduose, miestuose ir gyvenvietėse Rusijoje, buvo auginami iki XI amžiaus. Manoma, kad auginimas Europoje prasidėjo maždaug paskutiniais XVII amžiaus dešimtmečiais.

Juodųjų serbentų uogos yra mineralų ir vitaminų, ypač vitamino C, šaltinis (kelis kartus viršijantis rekomenduojamą dienos normą 100 g), turi daug kalio, fosforo, geležies, mangano ir vitamino B5 bei daug kitų būtinų maistinių medžiagų. Juoduosiuose serbentuose esanti geležis padeda palaikyti normalią pažinimo funkciją, energijos apykaitą, raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino susidarymą, deguonies pernešimą organizme, imuninės sistemos veiklą, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Geležis atlieka ir tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.