Taisyklės Suprantu
Morkų milteliai Padidinti

Morkų milteliai

3,50 €


Atributai

  • Milteliai: Daržovių milteliai
  • Morkose esantis kalis padeda palaikyti normalią nervų sistemos, raumenų veiklą, kraujospūdį. 
  • Milteliuose esantis fosforas padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, ląstelių membranų funkciją, kaulų ir dantų būklę.
  • Magnis padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, palaiko normalią nervų sistemos veiklą, raumenų ir prichologinę funkciją.
  • Vitaminas A padeda palaikyti normalią geležies apykaitą, gleivinių ir odos būklę, imuninės sistemos veiklą, padeda išsaugoti normalų regėjimą.
  • Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
  • Morkų milteliai gaunami žemoje temperatūroje džiovinant morkas ir po to jas sumalant. 
  • Spalva - oranžinė.
  • Kvapas - švelnus.
  • Skonis - tipinis morkų.
  • Konsistencija - biri.
  • Visi URBANFOOD produktai gaminami laikantis geros gamybos praktikos reikalavimų.

 

✓ Veganiškas ✓ Be gliuteno ✓ Be laktozės ✓ Be konservantų 

✓ Be dažiklių ✓ Be pridėtinių sintetinių kvapų ✓ Nepridėta cukrų. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų

GMO: GMO nėra

 

Kilmės šalis: Lietuvos ūkis

Maistingumo deklaracija:

100 g  produkto  

Energetinė vertė:

Baltymai

Angliavandeniai

Iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Riebalai

Kalis (K)

Fosforas

Magnis (Mg)

Vitaminas A

Vitaminas E

 

1130 kJ/370kcal

5,5 g

45,8 g

44,1 g

20,7 g

1,6 g

1950 mg (1625% RVK*)

294 mg (37% RVK*)

2,5 mg (18% RVK*)

1758 µg (845% RVK*)

3,1 mg (31% RVK*)

Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

NAUDOJIMAS: Idealiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams, salotoms, kepiniams, žaliesiems kokteiliams ir sultims.

Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

 

Atitikmuo: 1 a.š. morkų miltelių = 1 šviežia morka.

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos morkos.

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

 

KOŠĖ PILVUKO RAMYBĖ:

100 g. avižinių dribsnių užpilame karštu vandeniu ir palaukiame kol išbrinks. Į košę įmaišome 1 a.š. topinambų miltelių, 1 a.š. morkų miltelių, įdedame 1 smulkiai supjaustytą kriaušę ir pabarstome cinamonu.

Košėje esančios skaidulinės medžiagos palengvina maisto judėjimą virškinamuoju traktu, apsaugo nuo vidurių užkietėjimo, mažina cholesterolio koncentraciją bei gliukozės kiekį kraujyje po valgio.

 

RECEPTAI.