Taisyklės Suprantu

Petražolių milteliai - AKCIJA

Prekės kodas:
3,98 €

Aprašymas

GALIOJA IKI 31-10-2019!

Paskutinis vienetas!

NAUDA:

Petražolė – viena dažniausiai vartojamų žalumynų pasaulyje, kuri liaudies medicinoje naudojama kaip diuretikas, neleidžiantis skysčiams kauptis kūne bei kovojantis su pilvo pūtimu. Petražoles žinojo jau senovės egiptiečiai, graikai ir romėnai, naudoję jas žaizdoms gydyti, šlapimui varyti.

100 g. petražolių turi eterinio aliejaus, daugiausia apiolio (iki 22 %), iki 300 mg vitamino C (203 %*), provitamino A (204 %*), vitamino E (35 %*), B1 (11 %*), B2 (72 %*), B3 (40 %*), riebalų 4,4 g., baltymų 22,4 g., flavonoidų, chrolofolo ir kt.

Petražolėse yra mineralinių druskų: geležies (544 %*), fosforo (35 %*), kalio (109 %*), kalcio (147 %*), mangano (525 %*), cinko (32 %*), magnio (62 %*), seleno (42 %*), vario (32 %*).

*RVM-referencinė maistinė vertė.

Dėl petražolėse esančių biologiškai aktyvių medžiagų, jų milteliai padeda palaikyti normalią kepenų veiklą, kaulų ir nagų būklę, raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino susidarymą, deguonies ir geležies pernešimą organizme, skydliaukės veiklą, padeda mažinti nuovargio jausmą ir apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

 

✓ Veganiškas ✓ Be gliuteno ✓ Be laktozės ✓ Be konservantų 

✓ Be dažiklių ✓ Be pridėtinių sintetinių kvapų ✓ Nepridėta cukrų. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų

GMO: GMO nėra

 

Kilmės šalis: Lietuvos ūkis

 

NAUDOJIMAS: Miltelius galima dėti į RAW maistą, kokteilius, sriubas, salotas ar tiesiog, pasitelkus fantaziją, savaip pritaikyti maisto gaminime. 

 

Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

 

Sudedamosios dalys: 100 % džiovintos petražolės.

 

Džiovinama ne aukštesnėje kaip 30-35° C temperatūroje, todėl tinka žmonėms, praktikuojantiems žaliavalgystę.

 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

 

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.