Prekės kodas: ECO100SBUL
Turimas kiekis: 935
| Kilmės šalis: | ES |
Saldžiųjų bulvių milteliai yra maistingas ir sveikatai naudingas produktas, turintis daugybę teigiamų savybių. Jie yra natūralus sudėtinių angliavandenių, skaidulų ir antioksidantų šaltinis, padedantis palaikyti gerą virškinimo sistemos veiklą. Šis produktas turi beta karotino, kuris organizme virsta vitaminu A ir prisideda prie normalios imuninės sistemos veiklos bei odos sveikatos. Be to, saldžiųjų bulvių milteliai turi mažą glikemijos indeksą, todėl gali būti tinkami cukraus kiekio kraujyje balansavimui. Juos galima naudoti kaip funkcinius miltelius įvairiuose maisto gaminiuose, siekiant pagerinti jų maistinę vertę.
Kodėl verta rinktis SALDŽIAS BULVES?
| Maistingumo deklaracija: | |
|---|---|
|
100 g produkto energetinė vertė: |
1382 kJ/327kcal |
| Baltymai | 4,4 g |
| Angliavandeniai | 69,1 g |
|
iš kurių: cukrų |
29 g |
|
skaidulinės medžiagos |
15,2 g |
| Riebalai | 0,32 g |
| iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,1 g |
| Druska (natūraliai esanti produkte) | <0,01 g |
*referencinio vartojimo kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8,400 kJ/2,000 kcal).
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos, maltos, ekologiškos saldžios bulvės.
Gamintojas: UAB "Kvalitetas".
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS:
Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Lengvai įtraukite saldžiųjų bulvių miltelius į savo mitybą. Jie praturtins patiekalus maistinėmis medžiagomis.


Apie saldžias bulves: Saldžios bulvės laikomos vienos naudingiausių dėl sukauptų maistinių medžiagų gausos. Palyginus su paprastomis bulvėmis, saldžiosios bulvės, turi mažiau krakmolo ir yra mažiau kaloringos. Jos pasižymi švelniai saldoku skoniu.
Vienoje vidutinėje bulvėje arba 1 a.š. saldžiųjų bulvių miltelių yra daugiau nei 100% reikalingo vitamino A kiekio, 37% vitamino C, 16% vitamino B6, 10% pantoteno rūgšties (vitamino B5), 15% kalio ir 28% mangano. Taip pat mažesniais kiekiais rasite kalcio, geležies, magnio, fosfororo, cinko, tiamino (vitamino B1), vitamino E, riboflavino (vitamino B2) ir folio rūgšties (vitamino B9).
Saldžiosios bulvės yra puikus beta karotino šaltinis, tai stiprus antioksidantas, suteikiantis daržovėms oranžinę spalvą, kuris organizme vėliau virsta į vitaminą A. Šis vitaminas lėtina senėjimo procesus, saugo nuo astmos, širdies ligų ir kai kurių vėžio rūšių.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.