Lithuanian English
  • Skanukų ir arbatų rinkinys x3
  • Skanukų ir arbatų rinkinys x3
  • Skanukų ir arbatų rinkinys x3
  • Skanukų ir arbatų rinkinys x3
Naujiena

Prekės kodas: Skanuku-ir-arbatu-rinkinys-3

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Kilmės šalis: Lietuva

  • Rinkinys supakuotas kaip dovana.
  • 3 rūšių skanukai: braškių, šaltalankių, lapinio kopūsto (Kale).
  • Papildomai galima pasirinkti kanapių arbatą, vaisinę gaivą, citrininę monardą, daržinę žiomenę.
  • Dovaną galima susikomplektuoti patiems.
  • 100% natūralu ir be jokių sintetinių priedų.
  • Nėra pridėtinio cukraus.
€13.00
Produkto vertė
Veganiškas Be gliuteno Tinka žaliavalgiams (Raw) Be laktozės Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

Be GMO Šeimos verslas

 

DOVANĄ GALIMA SUSIKOMPLEKTUOTI PATIEMS, PAŽYMĖJUS NORIMUS PRODUKTUS. JEI NORITE KOMPLEKTACIJOJE VIENODOS RŪŠIES, PAŽYMĖKITE TAI KOMENTARUOSE, PIRKIMO PROCESE.

 

Sudedamosios dalys:

  • BRAŠKINIS SKANUKAS: braškių uogos, kriaušės, svarainiai.
  • SKANUKAS SU ŠALTALANKIO UOGOMIS: šaltalankio uogos, kriaušės.
  • SKANUKAS SU LAPINIU KOPŪSTU (KALE): lapinis kopūstas (Kale), kriaušės.
  • KANAPIŲ LAPELIŲ BEI ŽIEDŲ ARBATA: kanapių lapeliai ir žiedai.
  • CITRININĖ MONARDA: džiovinti monardos žiedynai.
  • DARŽINĖ ŽIOMENĖ: džiovinti žiomenės žiedynai.
  • VAISINĖ GAIVA: 100% džiovinti vaisiai: obuoliai, slyvos, kriaušės, vyšnios, abrikosai, juodieji serbentai.

 

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 

  • SKANUKAI: tiesiog valgykite kaip užkandį.
  • MONARDA ir ŽIOMENĖ: džiovintus žiedynus užpilti karštu vandeniu.
  • KANAPIŲ ARBATA: užpilkite verdančiu vandeniu, uždengę palaikykite 4-6 min (pagal skonį), kad atsiskleistų visos gerosios žolelių savybės ir išsiskirtų eteriniai aliejai. Optimalus arbatžolių kiekis puodeliui - 0,5 g arba 1 a.š. 1 l vandens reikia 2-3 g kanapių arbatžolių. Arbatą galima pagardinti medumi, citrina. Vienintelė sąlyga ruošiant kanapių arbatą - kartu naudoti ir riebalą (kokosų aliejų, grietinėlę, pieną ar kt.), nes naudingieji kanabinoidai yra tirpūs riebaluose ir tik tokiu būdu paruošus yra organizmo pasisavinama.
  • VAISINĖ GAIVA: pakelio turinį užpilkite šiltu vandeniu (3 l, +45C), uždengę palaikykite 1-3 val (pagal skonį). Galima pagardinti medumi.

 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink