Akcija -20%

Prekės kodas: 500SPEL

Turimas kiekis: 1484

  • Senovinis grūdas: daugiau nei prieš 8000 metų sukryžminti naminiai kviečiai ir laukinė žolė. Rezultatas - neįtikėtinai maistingi grūdai, kurie lengviau virškinami.
  • Išskirtinio saldaus, riešutų skonio, turtingas skaidulų, geležies ir mangano šaltinis.
  • Speltos kruopos gali būti naudojamos kaip ir paprastos kruopos.
€160 €200 su PVM
Sutaupote - €040
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Lietuva

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

338 kcal
Baltymai 14,6 g
Angliavandeniai 70,19 g

iš kurių cukrų

0,6 g

skaidulinės medžiagos

8,2 g
Riebalai 2,43 g
sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Vitamino B1 0,4 mg (26%*)
Vitamino B3 6,8 mg (38%*)
Vitamino B5 1,1 mg (18%*)
Vitamino B9 (folio rūgšties) 45 µg (23%*)
Kalis (K) 388 mg (19%*)
Fosforas 401 mg (50%*)
Magnis (Mg) 136 mg (45%*)
Cinkas (Zn) 3,3 mg (22%*)
Geležis (Fe) 4,4 mg (32%*)
Varis 0,5 mg (51%*)
Manganas 3 mg (149%*)
Selenas 11,7 µg (21%*)

*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

Sudedamosios dalys: 100% spelta kruopos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: Speltos kruopos gali būti naudojamos kaip ir paprastos kruopos. Jomis galite gaminti rytinę pusryčių košę, pasigaminti speltos koldūnų priešpiečiams arba vakare - speltos suflė.


Apie speltą: Spelta yra senovinė ir tolima paprastųjų kviečių pusseserė, šiek tiek maistingesnė ir turinti riebesnį bei saldesnį skonį. Speltos miltai yra maistingi, nesmulkintų grūdų miltai, kurie turi didesnį kiekį baltymų, skaidulų ir B grupės vitaminų nei kviečiai, ir yra lengviau virškinami, kadangi lengviau tirpsta vandenyje.

Visuose receptuose kvietiniai miltai gali būti pakeisti į spelta miltus, tačiau, kadangi juose yra mažiau glitimo nei kviečiuose, juos reikėtų maišyti su kvietiniais miltais kepant mielinę duoną.

Spelta miltai labai populiarūs Europoje, ypač Vokietijoje, Italijoje, kur jie naudojami gurmaniškose sriubose, picų plutelei, duonai ir pyragams gaminti. Pastaruoju metu spelta miltai išpopuliarėjo JAV dėl augančios makaronų ir grūdų paklausos.

Kai kurie žmonės, turintys alergiją kviečiams, gali geriau toleruoti speltą, tačiau joje yra glitimo.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Spelta kruopos skaniam troškiniui. Burokėlių milteliai šaltibarščiam. Paprasta ir skanu.
Jūsų produkcija tiesiog nuostabi! Kruopos, kukurūzai, džiovinti serbentai ir uogų milteliai tiesiog nuostabūs! Greit užsakymą kartosiu!
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
1 įvertinimai
Senovinis grūdas: daugiau nei prieš 8000 metų sukryžminti naminiai kviečiai ir laukinė žol..
€170€212
78
1 įvertinimai
Sorose yra daug baltymų, jos yra vitaminų ir mineralų, įskaitant folio rūgštį, cinką ir ge..
€160€200
79
Senovinis grūdas: daugiau nei prieš 8000 metų sukryžminti naminiai kviečiai ir laukinė žol..
€122€152
80
6 įvertinimai
Yra gliuteno pėdsakų. Valgomosios rietmenės (kitaip japoninės soros) sėklos panašios į s..
€319€399
82
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
2 įvertinimai
Senovinis grūdas: daugiau nei prieš 8000 metų sukryžminti naminiai kviečiai ir laukinė žol..
€160€200
Rašyk
Skambink