Lithuanian English
  • Mėlynių milteliai (miško), 50 g-100 g

Prekės kodas: Melyniu-milteliai-50-100

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Kilmės šalis: Lietuva

  • Mėlynėse gausu antioksidantų, tokių kaip antocianinas, vitaminų A, C, E, B, vario, seleno, geležies.
  • Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelniai mėlyną spalvą.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar vandenį. Puikus skonis su jogurtu, varške ar dribsniais.
  • 1 a.š. mėlynių miltelių = 100 g šviežių mėlynių uogų.
€7.37

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1429kJ/341 kcal
Baltymai 6 g
Angliavandeniai 66 g

iš kurių cukrų

41 g
           skaidulinės medžiagos 24 g
Riebalai 6 g
           sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g
Druska <0,01 g
Vitaminas C 600 IU
Vitaminas A 460 IU
Karotenoidai 960 g
Polifenoliai 513 g
Antocianinai 154 g

Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

 1 a.š. mėlynių miltelių = 100 g šviežių uogų  

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos mėlynių uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius mėlynių uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Mėlynių uogų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.

 


 

 
Mėlynių miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą mėlynių uogų naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas mėlynių uogas ir nieko daugiau. 
 

Apie mėlynes: Mėlynės (Vaccinium ssp.) yra iš tos pačios augalų šeimos kaip ir spanguolės, šilauogės. Mėlynių uogose gausu maistinių medžiagų, flavonoidų ir polisacharidų, todėl jos žinomos ir kaip „vaisių ir uogų karalienės“.

Mėlynės turi maloniai saldų skonį. Jos dažniausiai valgomos šviežios, bet gali būti šaldomos, iš jų gaminamos sultys. Mėlynių uogos gali būti naudojamos įvairiuose kepiniuose, uogienėse ir drebučiuose, taip pat kvapiųjų medžiagų gamyboje.
 
Mėlynėse yra gausu antocianinų, kurie suteikia joms mėlyną spalvą ir papildomą naudą sveikatai. Mėlynės turi mažai kalorijų, palaiko normalų cukraus kiekį kraujyje ir širdies bei smegenų veiklą. Mėlynės dažnai parduodamos kaip supermaistas.

 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Papildoma informacija
Spalva Violetinė
Svoris 50 g;100 g
O mano dažnas rytinis kokteilis: ekologiškų morkų, burokėlių, salierų sultys su minkštimu, su imbieriaus, ciberžolės šaknų nedidelu gabaliuku obuolys...ir visada įsipiliu į tokį glotnutį arba šaltalankių, arba mėlynių miltelių. Ačiū Jums už šiuos produktus.
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink