Lithuanian English

Nevirta košė su kokosų pienu ir burokėliais

Nevirta košė su kokosų pienu ir burokėliais

Ingredientai:

  • 5 šaukštai avižinių dribsnių
  • 3 šaukštai chia sėklų
  • saujelė mėgstamų riešutų
  • 5 datulės
  • 1/2 skardinės kokybiško kokosų pieno
  • 3 šaukštai vandens
  • 3 šaukšteliai burokėlių miltelių
  • mėgstamų uogų

Paruošimas:

  1. Dribsnius, sėklas, pasmulkintus riešutus sumaišyti.

  2. Kokosų pieną išplakti blenderiu su vandeniu, datulėmis ir burokėlių milteliais.

  3. Sausąjį mišinį sumaišyti su kokosų pieno plakiniu.

  4. Sluoksniuoti su mėgstamomis uogomis.

  5. Uždengti ir palikti bent kelioms valandoms, geriausia pernakt.

 

 

Už receptą dėkojame Jurgitai iš maisto blog'o "Duonos ir žaidimų"!

Dalintis:
Rašyk
Skambink