Lithuanian English
  • Aviečių milteliai stiklainėlyje, 80 g
  • Aviečių milteliai stiklainėlyje, 80 g
  • Aviečių milteliai stiklainėlyje, 80 g
  • Aviečių milteliai stiklainėlyje, 80 g
  • Aviečių milteliai stiklainėlyje, 80 g
  • Aviečių milteliai stiklainėlyje, 80 g

Prekės kodas: Avieciu-milteliai-stiklainelyje-80

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Kilmės šalis: Lietuva

  • Turi daug vitaminų, mineralų ir antioksidantų.
  • Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelnią rožinę spalvą.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar sultis. Puikus skonis su jogurtu, varške ar dribsniais.
  • Maistinių skaidulų šaltinis.
  • 1 a.š. aviečių miltelių = 100 g šviežių aviečių uogų.
€6.63

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1265 kJ/303kcal
Baltymai 8 g
Angliavandeniai 76 g

iš kurių cukrų

30 g

skaidulinės medžiagos

44 g
Riebalai 4 g
Druska (natūraliai esanti produkte) 0,02 g
Vitaminas E 5,8 mg (58,3%*)
Vitaminas K 52 µg (69,33%*)
Vitaminas C 176 mg (293,33%*)
Vitaminas B6 0,38 mg (19%*)
PP 4 mg (22,22%*)
Folio rūgštis (Vitaminas B9) 140 µg (70%*)
Kalis 1012 mg (50,60%*)
Kalcis 168 mg (21%*)
Fosforas 194 mg (24,25%*)
Magnis 148 mg (49,33%*)
Geležis 4,62 mg (33%*)
Cinkas 2,82 mg (18,80%*)

*Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 1 a.š. aviečių miltelių = 100 g šviežių aviečių uogų  

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos aviečių uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius aviečių uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Aviečių uogų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.

 

RECEPTAS: "Širdingas kokteilis"
Suplakame 2 didelius bananus (galima pakeisti 2 kriaušėmis), 1 a.š. aviečių miltelių, 240 ml vandens arba kokosų vandens. Gautą kokteilį išpilstome į stiklines ir papuošiame citrininės melisos milteliais (0,5 a.š.).
Avietės, dėl sudėtyje esančio didelio kiekio mineralinių druskų, teigiamai veikia širdies ritmą.

 


 

 
Aviečių miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą aviečių uogų naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas aviečių uogas ir nieko daugiau. 
 

Apie avietes: Avietės yra valgomų uogų rūšis kilusi iš rožių šeimos. Įdomus faktas, kad vidutinio dydžio avietės uoga turi net 100-120 sėklyčių.

Aviečių uogos sunoksta vasaros ir rudens mėnesiais, o šviežių uogų galiojimo laikas yra labai trumpas. Dėl šių priežasčių jas geriausia suvartoti iš karto nusipirkus. Avietėse yra daugiau vitamino C nei apelsinuose, jos turi folio rūgšties, daug skaidulų, mažai kalorijų. 


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Papildoma informacija
Spalva Rožinė
Svoris 80 g
Puikios prekės
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink