Braškių sultys – natūralus ir gaivus gėrimas, suteikiantis organizmui vertingų maistinių medžiagų. Jos yra vitamino C šaltinis, kuris padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą ir mažina nuovargį. Natūralūs antioksidantai braškių sultyse prisideda prie ląstelių apsaugos nuo oksidacinės pažaidos. Braškių sultys gali būti vartojamos vienos arba naudojamos kaip ingredientas įvairiuose kokteiliuose bei desertuose. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems natūralaus skonio.
Kodėl verta rinktis BRAŠKIŲ SULTIS?
- Atsipalaidavimas: braškių sultyse esantys natūralūs junginiai, tokie kaip antioksidantai, gali padėti sumažinti oksidacinį stresą, kuris siejamas su bendru atsipalaidavimu.
- Imunitetas: vitaminas C prisideda prie normalios imuninės sistemos veiklos ir padeda apsaugoti organizmą nuo žalingų išorinių veiksnių.
- Gera nuotaika: braškių sultyse esantys natūralūs vitaminai gali padėti palaikyti gerą savijautą visą dieną.
- Energija: natūralūs cukrūs suteikia greitai pasisavinamos energijos, padedančios išlikti aktyviam visą dieną.
- Papildomi privalumai: 100% augalinės kilmės, be dirbtinių priedų. Tinka vegetarams, veganams ir žaliavalgiams.
- Koncentruota: tai 100% grynos braškių sultys.
Sudedamosios dalys: 100% braškių sultys.
Kilmės vieta: Lietuva.
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą šaldytuve.
NAUDOJIMAS: Galima gerti grynas, pilti į vandenį arbatai ar gėrimui paruošti, pilti į košę ar kokteilius, glotnučius.

Sulčių GAMYBOS PROCESAS:
Procesas:
- Lietuvoje natūraliai užaugintos braškės
- Rankomis surinktos ir atrinktos
- Šokiniu būdu užšaldytos uogos (šokinis šaldymas - labai žemoje temperatūroje ir labai greitai užšaldomos uogos faktiškai nesumažinant produkto biologinės vertės, išsaugant vitaminus, antioksidantus, nepakintant produkto maistinėms savybėms)
- Šaldytos uogos džiovinamos žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
- Džiovinimo metu surenkamos susikaupusios uogų sultys, supilstomos į 0,5 l buteliukus ir greitai užšaldomos
Jūs gaunate 100% braškių sultis ir nieko daugiau!
Sezono metu uogos džiovinamos iš karto, nešaldomos.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.