Lithuanian English
  • Kanapių sėklų milteliai, 100 g-200 g
  • Kanapių sėklų milteliai, 100 g-200 g
  • Kanapių sėklų milteliai, 100 g-200 g
  • Kanapių sėklų milteliai, 100 g-200 g
  • Kanapių sėklų milteliai, 100 g-200 g
  • Kanapių sėklų milteliai, 100 g-200 g

Prekės kodas: Kanapiu-milteliai-100-200

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Kilmės šalis: Lietuva

  • Kanapės auginamos 12 000 metų, yra vienos iš tvariausių ir universaliausių augalų.
  • Kanapių sėklos tinkamos veganišką, vegetarišką, augalinę mitybą (RAW) propaguojantiems žmonėms.
  • Berti į kokteilius, glotnučius, salotas. Puikus skonis su jogurtu, koše ar dribsniais.
  • 1 a.š. kanapių sėklų miltelių = 100 g šviežių kanapių sėklų.
€1.80
Produkto vertė
Turi Rakto skylutės ženklą Veganiškas Tinka žaliavalgiams (Raw) Be laktozės

Be gliuteno

Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

Be GMO Šeimos verslas

 

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1726 kJ/415kcal
Baltymai 39,81 g
Angliavandeniai 41,78 g

iš kurių cukrų

1,5 g

skaidulinės medžiagos

28,39 g
Riebalai 9,82 g
Kalcis (Ca) 160 mg (20%*)
Fosforas 1650 mg (206%*)
Magnis (Mg) 700 mg (233%*)
Cinkas (Zn) 9,9 mg (66%*)
Geležis (Fe) 8 mg (57%*)
Vitaminas B6 0,6 mg (30%*)

*RMV - referencinė maistinė vertė suaugusiems. Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

  1 a.š. kanapių sėklų miltelių = 100 g nemaltų sėklų

 

Sudedamosios dalys: 100% kanapių išspaudų baltymai.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius kanapių sėklų miltelių berkite ant sūrių krekerių ar batonėlių. Dėkite į salotas ar glotnučius, kokteilius. Kanapių sėklų miltelius galima naudoti kepant bandeles, pyragus, duoną, sausainius. Taip pat kanapių miltelius galite dėti į naminę granolą.

 

RECEPTAS: Rutuliukai "Baltymų bombikės"
100 g. varškės (arba tofu) sumaišome su 1 skiltele kapoto česnako ir keliomis juodosiomis alyvuogėmis, žiupsneliu druskos bei mėgstamais žalumynais. Padarome rutuliukus ir apvoliojame juos kanapių milteliuose (šiam kiekiui prireiks apie 4 a.š. miltelių). Rutuliukus apšlakstome sėmenų aliejumi.
Kanapėse esantys baltymai puikiai tinka sportuojantiems, padeda atstatyti pavargusius raumenis.

Kanapių sėklų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą kanapių sėklų naudą.

Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos kanapės
  2. Kanapės nukulamos
  3. Džiovinamos žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Sėklos arpuojamos
  5. Išspaudžiamas aliejus iš kanapių sėklų
  6. Kanapių sėklos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% kanapių sėklas ir nieko daugiau. 
 

Apie kanapes: Kanapės arba pramoninės kanapės (iš senosios anglų kalbos hænep), paprastai aptinkamos šiauriniame pusrutulyje, specialiai auginamos pramoniniam naudojimui. Kanapės yra vienas iš greičiausiai augančių augalų ir buvo vienas iš pirmųjų augalų, prieš 10 000 metų susuktų į naudojamąjį pluoštą. Kanapes galima perdirbti į įvairius komercinius gaminius, įskaitant popierių, tekstilę, drabužius, biologiškai skaidomą plastiką, dažus, biokurą, maistą ir gyvūnų pašarus. Kanapės yra vienas iš labiausiai tvarių ir universalių augalų.

Kanapių sėklos - fantastinis augalinių baltymų šaltinis. Kanapės yra vienas iš nedaugelio augalų, turinčių visas 9 nepakeičiamas aminorūgštis.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Plėskite asortimentą, ačiū Jums, kad esate!
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink