Lithuanian English
  • Garšvos lapų milteliai - EKOLOGIŠKI, 50 g

Prekės kodas: Garsvos-lapu-milteliai-ekologiski-50

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Kilmės šalis: Lietuva

  • Garšva (lot. Aegopodium podagraria) dar taip pat žinoma kaip šv. Gerard (žmonių, sergančių reumatinėmis ligomis, globėjas) žolelė.
  • Jose gausu eterinių aliejų, vitamino C, provitamino A, mineralų, flavonoidų, saponinų.
  • Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelniai žalią spalvą.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar košę. Puikus skonis su jogurtu ar dribsniais.
  • 1 a.š. garšvos lapų miltelių = 100 g šviežių garšvos lapų.
€4.70
Produkto vertė
Ekologiški Turi Rakto skylutės ženklą Veganiškas Tinka žaliavalgiams (Raw) Be laktozės

Be gliuteno

Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

Be GMO Šeimos verslas

 

 1 a.š. garšvos lapų miltelių = 100 g šviežių garšvos lapų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti garšvos lapai.

Kilmės vieta: Lietuvos ekologinis ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 0,5-1 arbatinį šaukštelį garšvos lapų miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 0,5-1 arbatinis šaukštelis.

Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; ryžiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

 


 

 
Garšvos lapų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą garšvos lapų naudą.
Procesas:
  1. Ekologiškai užaugintos garšvos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos
  3. Džiovinamos žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovinti garšvos lapai sumalami patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintus garšvų lapus ir nieko daugiau. 
 

Apie garšvas: Garšva (lot. Aegopodium podagraria) dar taip pat žinoma kaip šv. Gerard (žmonių, sergančių reumatinėmis ligomis, globėjas) žolelė. Garšvos kilusios iš Eurazijos ir žinomos kaip augalai nuo podagros (tą sufleruoja ir jų lotyniškas pavadinimas). Garšvos yra vienos iš pirmųjų gausiai valgomų žalumynų, kurios pasirodo pavasarį kartu su petražolėmis ir dilgėlėmis. Jos ilgą laiką buvo naudojamos kaip vaistas-maistas. 

Ankstesni tyrimai parodė, kad garšvose gausu:

  • Eterinių aliejų, daugiausia limoneno (tas pats, kaip ir citrinoje, turi antibakterinių savybių).
  • Vitamino C ir provitamino A (karoteno).
  • Mineralų: geležies, vario, magnio, kalcio ir kalio.
  • Flavonoidų, kurie yra antioksidantai.
  • Saponinų, kurie turi diuretikų ir atsikosėjimą skatinančių savybių.

Tradicinėje medicinoje garšvos pirmiausia naudojamos reumatinėms ligoms ir podagrai gydyti.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink