Avietinis „tiramisu“

Avietinis „tiramisu“
Publikuota 2024-03-28 Skaitė 4695

"Labai gaivus, skanus, kupinas skonių desertas. Tai nėra tikroji „tiramisu“ versija, tačiau skoniu nenusileidžia originalui. Juk smagu virtuvėje eksperimentuoti." - Aurimas.

 

Ingredientai:

  • 700 g plakamosios grietinėlės
  • 500 g maskarponės
  • 150 g cukraus pudros
  • 400 g damų pirštelių
  • Aviečių tyrės
  • Aviečių miltelių

 

Paruošimas:

  • Į dubenį pilame grietinėlę, beriame cukraus pudrą ir 2 a.š. aviečių miltelių. Išplakame iki kol pradeda tirštėti. Tuomet sudedame maskarponę ir kremą išplakame iki standumo.
  • Damų pirštelius apvartome aviečių tyrėje, dedame į formą, tada dedame kremo, vėl damų pirštelių ir vėl kremo. Viską apibarstome aviečių milteliais. Dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
  • P.S. Dar gardinau sluoksniu aviečių tyrės (aviečių tyrė + želatina).

 

 
Už receptą dėkojame Aurimėlio virtuvė.
Taip pat skaitykite
2020-01-17
Ingredientai: * visur stiklinė - 200 ml 2 plytelių juodojo šokolado ½ stiklinės anakardži...
2023-03-29
,,Bounty" ar varškės sūreliai? Neatsakysite, kol neparagausite.    Ingredientai: 400 ml ...
2024-02-09
Ingredientai: 500 g varškės; 4 a.š. mangų miltelių; 4 kiaušinių; 10...
2024-03-05
Ingredientai: 200 g Lotus sausainių (galima naudoti ir kitokius mėgstamus sausainius) 2 vnt ...
Susijusios prekės
text_reviews
Turi daug vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Puikus natūralus dažiklis - suteikia švel..
Nuo €720
1
text_reviews
Turi daug vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Puikus natūralus dažiklis - suteikia švel..
Nuo €1250
45
Rašyk
Skambink