Lithuanian English
  • Topinambų milteliai, 100 g
  • Topinambų milteliai, 100 g
  • Topinambų milteliai, 100 g
  • Topinambų milteliai, 100 g
  • Topinambų milteliai, 100 g
  • Topinambų milteliai, 100 g
  • Topinambų milteliai, 100 g

Prekės kodas: Topinambu-milteliai-100

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Kilmės šalis: Lietuva

  • Turi daug skaidulų, ypač inulino.
  • Topinambus galima naudoti saldiklį, tirštiklį arba miltų be glitimo alternatyvą.
  • Norėdami duoną ar makaronus papildyti saldžiarūgščiu skoniu, pakeiskite 2 arbatinius šaukštelius miltų į topinambų miltelius ir sumaišykite.
  • Topinambų milteliai galite dėti į šiltą vandenį, kokteilius, gėrimus, sportininkų maistą, jogurtą, desertus, užkandžius, padažus.
  • 1 a.š. topinambų miltelių = 100 g šviežių topinambų.
€3.50
Produkto vertė
Turi Rakto skylutės ženklą Veganiškas Tinka žaliavalgiams (Raw) Be laktozės

Be gliuteno

Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

Be GMO Šeimos verslas

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1188 kJ/284kcal
Baltymai 10 g
Angliavandeniai 81,7 g

iš kurių cukrų

47 g

skaidulinės medžiagos

8 g
Riebalai  0 g
Kalis 160 mg (20%*)
Geležis 3,26 mg (23%*)
Magnis 73 mg (24%*)
Vitaminas B6 0,3 mg (15%*)

*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

 1 a.š. topinambų miltelių = 100 g šviežių topinambų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti topinambai.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius topinambų miltelių berkite į šiltą stiklinę vandens, ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

 
RECEPTAS: "Moksliuko barščiai"
Į ne karštesnį nei 45 laips. sultinį (400 ml) įberiame 1 v.š. burokėlių miltelių, 1 v.š. morkų miltelių, 1 v.š. topinambų miltelių, pagardiname mėgstamais žalumynais. Viską išmaišome ir palaukiame kelias minutes kol išbrinks.
 
Tai puiki vitaminų ir mikroelementų dozė mūsų organizmui!

 

 
Topinambų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą topinambų naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užauginti topinambai
  2. Rankomis surinkti ir atrinkti
  3. Džiovinami žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovinti topinambai sumalami patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintus topinambus ir nieko daugiau. 
 

Apie topinambus: Topinambai nėra panašūs į įprastus artišokus. Juos galima valgyti žalius arba virtus. Kadangi virti yra kreminės tekstūros, galima juos gaminti panašiai kaip bulves. Topinambai turi saldų skonį dėl fruktozės.

Topinambai turi daug vitaminų ir mineralų, yra naudingi sveikatai dėl juose esančių prebiotikų. Topinambų nauda yra gerai žinoma visame pasaulyje dėl jų galimybės žymiai sumažinti cukraus kiekį kraujyje ir jį stabilizuoti. Topinambuose yra apie 10% baltymų, nėra aliejaus ir krakmolo. Tačiau juose gausu inulino (76%).

 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Nustebino pristatymo greitis. O knygelėje rasti savo receptą buvo labai malonu.
Ačiū labai. Visada pas jus pirksim
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink