Lithuanian English

Džiovintos uogos

Džiovintos uogos - sveikas užkandis be pridėtinio cukraus. Uogos džiovinamos žemoje temperatūroje ir sufasuojamos, todėl tinka ir žaliavalgiams. Tinka valgyti kaip užkandį arba dėti į košes, kepinius.

  • Gervuogių uogose gausu angliavandenių, organinių rūgščių, aromatinių ir rauginių medžiagų.
  • Turi vitamino A, B grupės vitaminų, vitamino C, kalio, geležies.
  • Natūralus dažiklis - suteikia švelniai violetinę spalvą.
  • Galite uogas tiesiog valgyti kaip užkandį, patiekti su salotomis, dėti į granolą, avižinius dribsnius, kepinius (bandeles, pyragus, sausainius). Džiovintas gervuogių uogas galite dėti į šokoladą, ledus.
€3.00
  • Juodųjų serbentų uogos - vitamino C šaltinis.
  • Turi daug antioksidantų.
  • Galite uogas tiesiog valgyti kaip užkandį, patiekti su salotomis, dėti į granolą, avižinius dribsnius, kepinius (bandeles, pyragus, sausainius). Džiovintas juodųjų serbentų uogas galite dėti į šokoladą, ledus.
  • Natūralus dažiklis - suteikia violetinę spalvą.
€2.00
Rašyk
Skambink