Džiovintos braškės, 50 g

Naujiena

Prekės kodas: 50DZBRAS

Turimas kiekis: 998

  • Braškėse gausu vitaminų B1, B2, C, pp.
  • Jos taip pat turi daug kalcio, fosforo, geležies, kalio, cinko, chromo ir kitų būtinų mineralų bei mikroelementų.
  • Puikus natūralus dažiklis užkandis tiek vaikams, tiek suaugusiems.
  • 50 g džiovintų braškių = 500 g šviežių uogų.
€653 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Lietuva

Džiovintos braškės yra natūralus produktas, išlaikantis uogų skonį, spalvą ir aromatą. Jos yra vitamino C šaltinis, kuris padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Braškėse esančios natūralios skaidulos prisideda prie normalaus virškinimo sistemos funkcionavimo. Dėl natūralių antioksidantų jos padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. 

 

Kodėl verta rinktis BRAŠKES?

  • Virškinimas: skaidulos padeda palaikyti normalų virškinimą ir žarnyno veiklą.
  • Imunitetas: vitaminas C prisideda prie normalios imuninės sistemos veiklos ir padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.
  • Gera nuotaika: natūralūs antioksidantai ir braškių aromatas gali prisidėti prie geros savijautos ir nuotaikos palaikymo.
  • Papildomi privalumai: 100% augalinės kilmės, be dirbtinių priedų, cukraus ar druskos. Tinka vegetarams, veganams, žaliavalgiams.
  • Koncentruota: 50 g džiovintų braškių atitinka 100 g šviežių uogų – maksimalus naudingų medžiagų kiekis kiekviename griežinėlyje.

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1210kJ/288 kcal
Baltymai 7,2 g
Angliavandeniai 68,4 g

iš kurių cukrų

41,8 g

skaidulinės medžiagos

18,9 g
Riebalai 2,57 g
Druska <0,01 g

Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos braškių uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS:

Puikus, natūralus užkandis tiek vaikams, tiek suaugusiems.

 

 
Džiovintų braškių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą braškių uogų naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos uogos
  2. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
Jūs gaunate 100% džiovintas braškių uogas ir nieko daugiau.
 

Apie braškes: Braškės turi bendrą mokslinį pavadinimą „Fragaria“, o skirtingoms veislėms yra skirtingos priesagos, pavyzdžiui, „Fragaria vesca“ laukinėms braškėms ir „Fragaria orientalis“ braškėms, rastoms Sibire. Braškės auga krūmuose ir yra skanios sezoninės uogos, kurios stiprina ir sveikatą.

Braškių uogos dažnai valgomos tiesiog šviežios arba dedamos į salotas, košes, įvairius kitus patiekalus. Braškės taip pat plačiai naudojamos perdirbamuose maisto produktuose, įskaitant ledus, uogienes, drebučius, vaisvandenius, sirupus, kepinius, šokoladus ir net vaistus dėl jų ypač turtingo kvapo, skonio ir spalvos.

 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
2 įvertinimai
Juodųjų serbentų uogos - vitamino C šaltinis. Turi daug antioksidantų. Galite uogas tiesiog v..
€299
70
1 įvertinimai
Gervuogių uogose gausu angliavandenių, organinių rūgščių, aromatinių ir rauginių medžiagų. Turi..
€499
117
1 įvertinimai
100% ekologiški džiovinti ananasų griežinėliai. Puikus, sveikatai palankus užkandis. Pasižymi..
€408
240
5 įvertinimai
100% ekologiškos džiovintos mangų skiltelės. Puikus, sveikatai palankus užkandis. Mangai yra ..
€399
241
Spanguolės (Vaccinium Macrocarpon) yra pripažintos kaip super maistas dėl didelio maistinių medži..
€717
286
0 įvertinimai
Mėlynėse gausu antioksidantų, tokių kaip antocianinas, vitaminų A, C, E, B, vario, seleno, geleži..
€880
287
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
0 įvertinimai
Braškėse gausu vitaminų B1, B2, C, pp. Jos taip pat turi daug kalcio, fosforo, geležies, kalio,..
€653
Rašyti
Skambinti