Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS:
SKANUKAI: tiesiog valgykite kaip užkandį.
MONARDA ir ŽIOMENĖ: džiovintus žiedynus užpilti karštu vandeniu.
KANAPIŲ ARBATA: užpilkite verdančiu vandeniu, uždengę palaikykite 4-6 min (pagal skonį), kad atsiskleistų visos gerosios žolelių savybės ir išsiskirtų eteriniai aliejai. Optimalus arbatžolių kiekis puodeliui - 0,5 g arba 1 a.š. 1 l vandens reikia 2-3 g kanapių arbatžolių. Arbatą galima pagardinti medumi, citrina. Vienintelė sąlyga ruošiant kanapių arbatą - kartu naudoti ir riebalą (kokosų aliejų, grietinėlę, pieną ar kt.), nes naudingieji kanabinoidai yra tirpūs riebaluose ir tik tokiu būdu paruošus yra organizmo pasisavinama.
VAISINĖ GAIVA: pakelio turinį užpilkite šiltu vandeniu (3 l, +45C), uždengę palaikykite 1-3 val (pagal skonį). Galima pagardinti medumi.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.