Lithuanian English
  • Aviečių sultys, 500 ml
  • Aviečių sultys, 500 ml
Akcija - 10%

Prekės kodas: Avieciu-sultys-500

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Prekei taikoma akcija ir jūs sutaupote - €0.50

  • Avietėse yra daugiau vitamino C nei apelsinuose, jos turi folio rūgšties, daug skaidulų, mažai kalorijų.
  • Sudedamosios dalys: 100% aviečių uogų sultys.
  • Sultis galima tiesiog gerti, skiesti su vandeniu. Dėl saldumo galima įsidėti medaus. 
  • Galiojimo laikas: 1 savaitė. Kadangi sultys yra nekaitinamos, nešaldomos, nepridedama jokių papildomų priedų. Šviežias sultis surenkame 2 kartus/savaitę. Nespėjus išgerti galima užsišaldyti.
€4.50 €5.00
Produkto vertė
Nekaitintas Veganiškas Tinka žaliavalgiams (Raw)

Be gliuteno

Nepridėta druskos

Nepridėta cukraus

 

Galiojimo laikas: 1 savaitė. Kadangi sultys yra nekaitinamos, nešaldomos, nepridedama jokių papildomų priedų. Šviežias sultis surenkame 2 kartus/savaitę. Nespėjus išgerti galima užsišaldyti.

Sudedamosios dalys: 100% aviečių uogų sultys.

Kilmės vieta: Lietuva.

Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve. Buteliuką visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: Sultis galima tiesiog gerti, skiesti su vandeniu. Dėl saldumo galima įsidėti medaus. 


Aviečių sulčių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimalią naudą.

Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos avietės
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos
  3. Šokiniu būdu užšaldytos uogos (šokinis šaldymas - labai žemoje temperatūroje ir labai greitai užšaldomos uogos faktiškai nesumažinant produkto biologinės vertės, išsaugant vitaminus, antioksidantus, nepakintant produkto maistinėms savybėms).
  4. Šaldytos uogos džiovinamos žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  5. Džiovinimo metu surenkamos susikaupusios aviečių sultys ir dedamos į šaldytuvą.

Jūs gaunate 100% aviečių sultis ir nieko daugiau!


Apie avietes: Avietės yra valgomų uogų rūšis kilusi iš rožių šeimos. Įdomus faktas, kad vidutinio dydžio avietės uoga turi net 100-120 sėklyčių.

Aviečių uogos sunoksta vasaros ir rudens mėnesiais, o šviežių uogų galiojimo laikas yra labai trumpas. Dėl šių priežasčių jas geriausia suvartoti iš karto nusipirkus. Avietėse yra daugiau vitamino C nei apelsinuose, jos turi folio rūgšties, daug skaidulų, mažai kalorijų. 


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink