Burokėlių milteliai, 100 g

Prekės kodas: 100BUROK

Turimas kiekis: 332

  • Burokėlių milteliuose yra didelė vitaminų ir nitratų (grupė organinių junginių, gerinančių kraujotaką ir palaikančių sveiką širdį) koncentracija; jie puikiai tinka prieš treniruotę, padeda sveikai kraujo cirkuliacijai.
  • Berti į kefyrą, kokteilius, sriubą ar košę. Puikus skonis su jogurtu ar varške.
  • Puikus natūralus dažiklis - suteikia rožinę spalvą.
  • Burokėlių milteliai yra natūralus saldiklis. Jie tampa vis populiaresni tokiuose saldžiuose patiekaluose kaip pyragai, biskvitai ir sausainiai. Viskas, kur yra šokolado, puikiai tinka su burokėliais. Galite pasigaminti šokoladinį pyragą į jį įmaišius 1-2 šaukštelius burokėlių miltelių.
  • 1 a.š. burokėlių miltelių = 100 g šviežių burokų.
€499 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Lietuva

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1255 kJ/300kcal
Baltymai 0 g
Angliavandeniai 80 g

iš kurių cukrų

50 g

skaidulinės medžiagos

20 g
Riebalai 0 g
sočiųjų riebalų rūgštys 0 g

Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

1 a.š. burokėlių miltelių = 100 g šviežių burokų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti burokai.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: Idealiai tinka maišyti su kefyru (express šaltibarščiai). 1-2 arbatinius šaukštelius burokėlių miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

 

RECEPTAS: "Greiti (angl. express) šaltibarščiai"
  1. TRADICINIAI: Sumaišome 1 stiklinę kefyro, 1 a.š. burokėlių miltelių, žiupsnelį krapų, žiupsnelį svogūnų laiškų.
  2. VEGANŲ: Pirmiausia mikseriu suplakame 1/2 puodelio mirkytų saulėgrąžų sėklų (mirkome per naktį arba apie 2 val.) su puodeliu vandens (tirštumą galima reguliuotis pačiam - kuo daugiau sėklų, tuo daugiau tirštumo). Tada dedame 1 a.š. burokėlių miltelių, pjaustytus svogūnus, krapus, agurką ir druskos pagal skonį. Viską išmaišome.
  3. BE LAKTOZĖS: Lygiomis dalimis sumaišome sojos pieną ir sojos jogurtą (kuo daugiau sojos jogurto, tuo tirštesni šaltibarščiai), įdedame 1 a.š. burokėlių miltelių, pjaustytų svogūnų, krapų, agurką ir druskos pagal skonį. Viska išmaišome.

PASTABA: Gautus šaltibarščius galima pagardinti 1 a.š. kanapių miltelių ir (arba) 1 a.š. topinambų miltelių ir (arba) 1 a.š. burnočio miltelių.​

Rekomenduojame išbandyti ir dar kelis variantus su sojos pienu:

  1. Į sojos pieną įlašinus citrinos sulčių, jis susitrauks, todėl masė bus panaši į kefyro.
  2. Sojos pieną galima parauginti ir pačiam - reikia tik atidarius dangtelį palikti porą dienų pastovėti.
Brinkdami milteliai sukelia žarnyno pilnumo efektą ir tai sumažina alkio jausmą bei padeda kontroliuoti kūno masę.

 

 
Burokėlių miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą burokų naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užauginti burokai
  2. Rankomis surinkti ir atrinkti
  3. Džiovinami žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovinti burokai sumalami patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintus burokus ir nieko daugiau.
 

Apie burokus: Burokėliai, dar vadinami tiesiog runkeliai, tapo populiarūs kaip naujas supermaistas dėl naujausių tyrimų, kurie teigia, kad burokėliai ir burokėlių sultys gali pagerinti sportinius rezultatus, sumažinti kraujospūdį ir padidinti kraujotaką. Šiuo metu sukuriama vis daugiau produktų, kuriuose yra burokėlių, ypač sulčių ir gėrimų.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Papildoma informacija
Spalva Rožinė
Svoris 100 g
labai labai patiko
Mėgstam burokėlių miltelius greitiems šaltibarščiams.
Spelta kruopos skaniam troškiniui. Burokėlių milteliai šaltibarščiam. Paprasta ir skanu.
Varškė su įv. milteliais po1a.š. fanrastiška. Vanduo ir milteliai - vitaminų gaiva . Kefyras ir 1v.š. raud.burokėlių milteliai - greiti šaltibarščiai . Fantazijai ribų nėra su milteliais , svarbiausia , tai vitaminų bombelės , nes milteliai gaminami iš džiovintų prie žemų temp. uogyčių . Dar kartą fantastika !!!
super produktas rekomenduoju skanu labai
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
1 įvertinimai
Turi daug vitaminų ir mineralų. Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelnią geltoną spa..
€549
33
4 įvertinimai
Turi daug skaidulų ir kalio. Pasigaminkite maistingus patiekalus patys: mūsų maisto miltelia..
€427
35
3 įvertinimai
Morkų milteliai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, turi daug beta karotino, vitamin..
€499
36
3 įvertinimai
Turi daug skaidulų, ypač inulino. Topinambus galima naudoti kaip saldiklį, tirš..
€499
37
8 įvertinimai
Špinatai yra super maistas. Juose yra gausybė maistinių medžiagų, mažai kalorijų. &Scaro..
€599
68
1 įvertinimai
Morkų milteliai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, turi daug beta karotino, vitamin..
€599
149
1 įvertinimai
Turi daug skaidulų, antioksidantų, vitaminų ir mineralų. Pasigaminkite maistingus patiekalus..
€499
177
Saldžiosios bulvės, turi mažiau krakmolo ir yra mažiau kaloringos. 1 a.š. saldžiųjų b..
€599
181
Špinatai yra super maistas. Juose yra gausybė maistinių medžiagų, mažai kalorijų. &Scaro..
€427
257
Brokoliai yra super maistas. Juose yra gausybė biologiškai vertingų  maistinių medžia..
€427
258
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
6 įvertinimai
Burokėlių milteliuose yra didelė vitaminų ir nitratų (grupė organinių junginių, gerinančių kraujo..
€499
Rašyk
Skambink