Raudonėliai, 20 g

Prekės kodas: 20RAUDON

Turimas kiekis: 969

  • Sudedamosios dalys: 100% džiovinti ir sutraiškyti raudonėlio žiedai ir lapai.
  • Gausu vitaminų A, C, E, K, mineralų: kalcio, geležies, magnio, mangano, kalio.
  • Pagrindiniai raudonėlio komponentai rozmarino rūgštis ir timolis – itin galingi antioksidantai.
  • Pasižymi stipriomis antibakterinėmis savybėmis.
  • Tinka padažams, sriuboms, mėsos, žuvies ir daržovių patiekalams pagardinti.
€200 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Lietuva

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti ir sutraiškyti raudonėlio žiedai ir lapai.

Kilmės vieta: Lietuva.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: Tinka padažams, sriuboms, mėsos, žuvies ir daržovių patiekalams pagardinti, ypač dažnai naudojamas kaip picos prieskonis. Puikiai dera su bazilikais, juodaisiais pipirais, rozmarinais ir mairūnais.

 


Apie raudonėlį: Raudonėlis pirmiausia asocijuojasi su itališka virtuve, tačiau plačiai naudojamas ne tik Viduržemio jūros regione. Veiksminga žolele patiekalus gardina bei antibiotikus pakeičia ir lietuviai. 

100 gramų šviežio raudonėlio yra 306 kCal bei 11 gramų baltymų. Augalas gali pasigirti didžiuliu vitaminų kiekiu: 100 gramų yra 138% vitamino A, 83% vitamino C, 94% vitamino E, 777% vitamino K rekomenduojamos paros normos. Raudonėlis turi ir mineralų: kalcio, geležies, magnio, mangano, kalio ir kt.

Pagrindiniai raudonėlio komponentai rozmarino rūgštis ir timolis – itin galingi antioksidantai. Jie neutralizuoja laisvųjų radikalų sukeltą oksidacinį stresą, lemiantį vėžinius susirgimus, įvairias lėtines ligas, senstančią odą bei nusilpusį organizmą. Sudėtyje esantis timolis ir karvakrolis pasižymi stipriomis antibakterinėmis savybėmis, t.y. efektyviai kovoja su mikroorganizmais, neigiamai veikiančiais odą, žarnyną bei kitus vidaus organus. Be to, raudonėlis stimuliuoja baltųjų kraujo kūnelių gamybą bei greitina medžiagų apykaitą, todėl padeda greičiau atsigauti nuo ligų ir infekcijų.

 


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti ir sutraiškyti čiobrelių žiedai ir lapai. Palaiko ger..
€200
206
Sudedamosios dalys: 100% garstyčios. Skatina skrandžio sulčių išsiskyrimą, gerina vir&sc..
€100
207
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti ir sutraiškyti baziliko lapai. Išskirtinio kva..
€200
208
Medetkos turi antibakterinių ir priešuždegiminių savybių, stiprias antiseptines ir sutrauk..
€427
216
Sudedamosios dalys: 100% ekologiškas maltas Ceilono cinamonas. Puikus antioksidantų (vit..
€604
234
Sudedamosios dalys: ekologiško Ceilono cinamono lazdelės. Puikus antioksidantų (vitaminų..
€560
235
Sudedamosios dalys: 100% ekologiška džiovinta malta ciberžolė. Pagrindinis aktyvus ciber..
€156
236
Sudedamosios dalys: 100% ekologiškas džiovintas maltas imbieras. Naudojamas kaip pikanti..
€358
237
Sudedamosios dalys: 100% džiovinto svogūno granulės. Antioksidantų (cinkas 4,05 mg/100g, vitami..
€490
238
Sudedamosios dalys: 100% džiovintas maltas svogūnas. Antioksidantų (cinkas 4,05 mg/100g, vitami..
€490
239
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti ir sutraiškyti raudonėlio žiedai ir lapai. Gausu vita..
€200
Rašyk
Skambink